Het assortiment van onze woonwinkel in Apeldoorn

Een mooie eettafel waaraan u heerlijk kunt natafelen, een bank met een perfect zitcomfort of een rustgevende matras waardoor u uitgeslapen wakker wordt, het assortiment van Hulstein Wonen is uitgebreid, divers en van goede kwaliteit. Voordat u een bezoek brengt aan onze showroom vertellen wij u graag meer over het assortiment.

Meubelen

Al tijden op zoek naar de perfecte eettafel voor de woonkamer? Een nieuwe bank nodig?

Slaapkamers

Het belangrijkste meubelstuk in uw slaapkamer is uiteraard uw bed. De maat van het bed en de bedbodem (vast of verstelbaar) zijn belangrijke onderwerpen waarmee wij u graag helpen.

Matrassen

Nog belangrijker dan de vormgeving van het bed, is het matras. We hebben matrassen van topmerken zoals Avek en Brinkhaus.

Standaard- & maatwerkkasten

Wij hebben uitgebreide mogelijkheden voor zowel standaardkasten met draai- of schuifdeuren, als maatwerkkasten. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Vloerbedekking

Wilt u tapijt, laminaat, PVC of iets anders? Voor een ruime keuze in vloerbedekking in Apeldoorn gaat u naar Hulstein Wonen.

Gordijnen en vitrages

Wilt u uw woon- en/of slaapkamer meer uitstraling geven of wilt u meer privacy in uw woning, vraag ons naar de mogelijkheden voor gordijnen en vitrages tijdens uw bezoek aan onze winkel.

Zonwering & Horren

Hulstein Wonen heeft in haar assortiment verschillende mogelijkheden voor binnen- en buitenzonwering en horren. Wij voeren onder andere de merken Sunway, Luxaflex en Unilux.